delen via facebook
raceauto's

Arrive2Drive-deals: Rijdersplaats

Wil jij een auto verhuren op basis van Arrive&Drive? Of zoek je een koppelmaatje voor tijdens een DNRT-Endurance race?

Dan plaats je eenvoudig een advertentie in deze categorie, waarmee je duizenden autosporters snel kunt bereiken (heb je Last Minute een coureur nodig? Kies dan voor de categorie “Arrive2Drive deals: Last Minute”)

In jouw advertentie geef je aan wat jij aan Arrive&Drive te bieden hebt. Maar bijvoorbeeld ook voor welk budget een coureur bij jou terecht kan, hoeveel ervaring je eist van een coureur en welk type auto je beschikbaar hebt.

Door een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw eisen aan een coureur te geven, wordt jouw kans op een succesvolle samenwerking groter.

Kom je ergens niet uit? Laat het ons dan weten (via messenger op facebook, whatsapp op 085-2031150 of via de contactpagina)

Jouw advertentie heeft een looptijd van 4 weken en wordt niet automatisch verlengd. Hierdoor loop je nooit tegen onverwachte kosten aan!

Iedere advertentie die in deze categorie wordt geplaatst, wordt door ons gedeeld op de facebookpagina van Arrive2Drive. Hierdoor heeft jouw advertentie gelijk een goed bereik binnen Nederland en België.

Let op: om een advertentie te plaatsen, dien je aangemeld en ingelogd te zijn.