delen via facebook
Historische formule 1 auto's

Sponsor-deals: Aangeboden en Gezocht

Wij weten als geen ander dat autosport geld kost. Daarbij is het vaak lastig om een compleet sponsorplan op te stellen. Waar moet je beginnen, wat moet erin, waar plaats ik de juiste foto’s…

Om het zoeken naar sponsoring of het aanbieden van sponsoring te vereenvoudigen, is Sponsor-deals in het leven geroepen. Op een simpele manier geef je eenvoudig in de advertentie aan wat je zoekt of wat je aan te bieden hebt.

Als zoeker naar sponsoring, bijvoorbeeld als je wilt beginnen met autosport of als je een volgende stap in jouw race carrière wilt maken, geef je in de advertentie eenvoudig aan wat jij aan te bieden hebt aan potentiële sponsoren.

Introduceer jezelf in het tekstveld, selecteer welke exposure jij te bieden hebt en welke klasse je wilt gaan rijden. Maar bijvoorbeeld ook welk budget jij zoekt om jouw dromen te kunnen waarmaken. Geef ook aan welke plekken jij op je auto, kart, overall of helm beschikbaar hebt voor de logo’s of uitingen van sponsoren. Door precies aan te geven wat je te bieden hebt, wordt je gevonden door bedrijven die perfect bij jou passen!

Ben je als bedrijf op zoek naar een coureur of raceteam om te sponsoren maar heb je niet de connecties om de juiste personen te bereiken?

Ook dan ben je via ons op het juiste adres!

Geef in jouw advertentie aan wat jij als bedrijf aan een coureur of raceteam te bieden hebt. Geef bijvoorbeeld aan welk budget jij beschikbaar hebt voor sponsoring, maar bijvoorbeeld ook welke exposure of raceklasse jouw voorkeur heeft. Geef je voorkeur over welke positie op de auto of de persoonlijke uitrusting van een coureur jouw voorkeur hebben, en laat je vinden door coureurs of raceteams die aan jouw wensen kunnen voldoen.

Kom je ergens niet uit? Laat het ons dan weten (via messenger op facebook, whatsapp op 085-2031150 of via de contactpagina)

Jouw advertentie heeft een looptijd van 4 weken en wordt niet automatisch verlengd. Hierdoor loop je nooit tegen onverwachte kosten aan!

Iedere advertentie die in deze categorie wordt geplaatst, wordt door ons gedeeld op de facebookpagina van Arrive2Drive. Hierdoor heeft jouw advertentie gelijk een goed bereik binnen Nederland en België.

Let op: om een advertentie te plaatsen, dien je aangemeld en ingelogd te zijn.