Arrive2Drive background photo

www.Arrive2Drive.nl is de plek waar jouw autosportavontuur begint of juist verder gaat!

Ben je op zoek naar Arrive&Drive of een nieuwe raceauto? Of zoek je sponsoren en heb je geen zin om een compleet sponsorplan te schrijven? Dit platform biedt zowel raceteams als coureurs de mogelijkheid om middels eenvoudig te plaatsen advertenties kenbaar te maken wat zij aan hebben te bieden of wat zij zoeken.

Op de homepage vind je de laatste deals in alle categorieën die het platform kent. Je klikt hier eenvoudig op één van de langskomende advertenties, of kiest ervoor om via de categorieën op de door jou gewenste pagina te komen waar alle advertenties in de categorie van jouw keuze staan.

www.Arrive2Drive-deals.nl

Arrive2Drive-deals geeft jou een overzicht van de mogelijkheden voor een stoeltje op basis van Arrive&Drive. Teams geven in hun advertentie aan wat zij zoeken in een rijder en jij kunt dus eenvoudig checken of jij past bij de wensen die het team zoekt en vervolgens reageren op de advertentie van de aanbieder. Door deze manier van matchen kun je dus snel in jouw nieuwe raceauto zitten en zorgt het team voor de technische ondersteuning, pitbox, catering en alle andere voordelen die Arrive&Drive te bieden hebben!

Ook coureurs kunnen in deze categorie een advertentie plaatsen. Door hierin aan te geven wat zij te bieden hebben en welk budget zij beschikbaar hebben, kunnen teams contact met hen opnemen!

Naast coureurs, kunnen ook Instructeurs in een advertentie aangeven dat zij beschikbaar zijn om jou of jouw rijders te begeleiden op de verschillende circuits. Zij kunnen bijvoorbeeld aangeven op welk circuit of welke auto zij graag lesgeven, of dat ze bijvoorbeeld in bezit zijn van een KNAF-licentie en hoeveel jaar ervaring zij hebben in het begeleiden van coureurs.

www.Autosport-deals.nl

Autosport-deals is momenteel de meest uitgebreide categorie die je vind op www.Arrive2Drive.nl. De beste plek om jouw raceauto, racetrailer, racekleding of producten aan te bieden.

Hierbij een overzicht van alles wat je hier kunt vinden:

 • Volbloed raceauto’s, waaronder onder ander GT’s, sportscars en single seaters
 • Trackday auto’s – auto’s waarmee op circuits gereden kan worden, maar welke nog niet helemaal competitie klaar zijn.
 • Driftauto’s – ready to drift
 • Karts
 • Autotransporters – open autoambulances of dichte trailers
 • Rally auto’s
 • Rallycross auto’s
 • Uitbreidingen voor jouw raceauto – laptimers, lexaan, maar ook smeermiddelen
 • Outfits – helmen, raceoveralls, race handschoenen, race schoenen, etc.
 • Artwork – unieke artworks van jouw raceauto of raceheld!
 • Stallingsruimte – verwarmd, voorzien van elektra en water, of een aanwezige brug

www.Sponsor-deals.nl

Sponsor-deals is weer een categorie die 2 kanten op werkt. Zowel het zoeken naar sponsoren als het aanbieden van sponsoring kan hier eenvoudig. Je hoeft dus niet een compleet sponsorplan op te stellen!

We weten dat het zoeken naar sponsoren een lastige opdracht is. Waar moet je immers beginnen? En hoe weet je welke bedrijven je hiervoor kunt benaderen?

Om dit alles te vereenvoudigen, is www.Sponsor-deals.nl in het leven geroepen.

Bij het aanmaken van jouw advertentie geef je eenvoudig aan wat jij aan een potentiële sponsor te bieden hebt. Je kunt in een beschrijving aangeven wat jouw uitgangspunt is, maar bijvoorbeeld ook wat jouw ervaring is en wat de ambities zijn van jou of je team. Vervolgens selecteer je eenvoudig welke plekken op jouw voertuig of outfit beschikbaar zijn, geef je aan welke exposure jij te bieden hebt en welk budget je zoekt om jouw ambities te kunnen invullen.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zo eenvoudig inschatten of zij wel of niet jouw sponsor willen zijn.

Het aanbieden van sponsoring gaat op dezelfde manier! Wanneer jij als bedrijf graag een (toekomstig) talent in de autosport of kartsport wilt sponsoren, maar je niet de connecties hebt om de bij jouw bedrijf passende mogelijkheden te vinden, heeft Sponsor-deals een eenvoudige constructie opgesteld!

Je geeft in jouw advertentie aan waar jij naar op zoek bent qua sponsorruimte en/of exposure mogelijkheden. Of dat je bijvoorbeeld perse een coureur of team wil sponsoren dat in een bepaalde klasse uitkomt. Daarbij kun je aangeven welk budget jij beschikbaar hebt voor sponsoring.

Het voordeel van het aangeven van de wensen en mogelijkheden vanuit coureurs, teams of bedrijven is dat er in de basis alleen gereageerd wordt als er een match is tussen wensen en mogelijkheden. Op die manier wordt je niet onnodig vermoeid met reacties waar geen match uit zal komen.

www.Simulator-deals.nl

Simulator-deals is er voor alles op het gebied van (race) simulatoren. Je vind hier alles van racestuurtjes tot game Seats en complete setups! Zowel nieuwe als gebruikte spullen kunnen hier worden aangeboden.

Het virtuele racen heeft sinds Covid-19 een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Naast de al bestaande groep met gamers, zijn ook veel coureurs begonnen met het simracen, aangezien dit een érg goede manier van trainen is zonder dat je hiervoor naar het circuit hoeft!

www.Voertuig-deals.nl

Voertuig-deals is de meest recente toevoeging aan het steeds ontwikkelende platform www.Arrive2Drive.nl.

Op Voertuig-deals vind je alle auto’s die niets met circuitrijden te maken hebben. Er is plek voor personenauto’s die op de openbare weg zoeken naar een nieuwe eigenaar.

Ook hier kun je weer eenvoudig filteren op de auto die jij zoekt. En uiteraard kun je hier jouw personenauto te koop aanbieden.

Adverteren op www.Arrive2Drive.nl

Adverteren binnen de categorieën op Arrive2Drive is heel eenvoudig en transparant.

 • Om te adverteren dien je eenmalig een account aan te maken en te zijn ingelogd
 • Kies voor “Plaats advertentie”
 • Kies de juiste categorie
 • Maak eenvoudig jouw advertentie aan
 • Klik op de bullet onderin de pagina en klik op “volgende” om naar de betaalpagina te gaan
 • Heb je een kortingscode ontvangen? Dan vul je deze in op de betaalpagina
 • Is een categorie afgeprijsd? Dan is de prijs automatisch aangepast in jouw winkelmand
 • Betaal jouw advertentie via iDeal of Credit Card en bevestig jouw advertentie

Jouw advertentie staat gelijk online!

 • Advertenties hebben een standaard looptijd van 4 weken
 • Alle advertenties worden standaard gedeeld op de facebookpagina van Arrive2Drive
 • Advertenties worden NOOIT automatisch verlengd: je komt dus NOOIT voor onverwachte kosten te staan!
 • Na het verlopen van jouw advertentie ontvang je een notificatie per email. Als je niets doet, blijft jouw advertentie offline staan. Kies je voor verlenging, dan wordt jouw advertentie na betaling weer helemaal bovenaan in de lijst met advertenties geplaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan