MaX5 cup met Groot-Hart

Dat de rijders van de MaX5 Cup bij sommige snelle bochten een tamelijk ‘groot hart’ nodig hebben was al langer bekend. Maar met de Pinksterraces van de DNRT werd duidelijk dat de MX-5 coureurs het hart ook op de juiste plek hebben zitten.

Op die dag werd door de rijders gezamenlijk een cheque overhandigd ter ondersteuning van de Stichting Groot Hart. Ooit opgericht door TV-presentator Rob Kamphues houdt de stichting zich bezig met het verzorgen van een onvergetelijke dag voor (soms ernstig) zieke kinderen en hun ouders. Dat doen ze door tijdens een race-evenement de kinderen mee te laten rijden met een echte raceauto over het circuit. Dat kan zijn in een van de Seat Ibiza’s van de stichting of zelfs in een Radical.

De mannen en vrouwen van de MaX5 Cup steunen dit initiatief van harte en hadden dan ook een bedrag van € 500 bijeengebracht voor dit mooie goede doel. De cheque werd door de rijders gezamenlijk overhandigd aan Vincent Wedekind, voorzitter van de Stichting Groot Hart.

Mede door de bijdragen van de MaX5 Cup kunnen er in de toekomst nog meer zieke kinderen de pitstraat uitrijden met onder hun helm een superblij koppie!

Meer weten over Stichting Groot hart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan